Vg1 Design og håndverk

 
Liker du å utvikle idéene dine til ferdige produkt? Liker du å prøve ut nye teknikker og materialer? På Design og håndverk arbeider vi med planlegging og produksjon av enkle design- og håndverksprodukter. Vi arbeider med form, farge og funksjon, og vi legger stor vekt på designprosessen. Fagene omfatter også visuell og verbal presentasjon av arbeidsprosessen og produktet. Målet er at du skal utvikle din form-sans og din evne til kreativ formgiving og praktisk problemløsing.
På Design og håndverk får elevene erfaring med arbeidslivet gjennom periodevis utplassering i bedrifter alle tre år. Iblant får vi også virkelige oppdrag fra bedrifter eller organisasjoner i nærområdet, og dette gir god trening i å kommunisere med kunder.
Etter vg1 Design og håndverk kan du søke på vg2 Design og tekstil eller vg2 Interiør- og utstillingsdesign på Vargstad. Du kan også søke på vg2 Blomsterdekoratør, vg2 Barne- og ungdomsarbeid, vg2 IKT, vg2 Gullsmed, vg2 Design og trearbeid eller vg2 Frisør på andre skoler.
Se vilbli.no for mer info.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar